Home| wegwerp dampen| Elf Bar Bestellen Belgie - ELFBAR wegwerpvape te6000 aardbeicombo's J20PJ397 aardbei

Elf Bar Bestellen Belgie - ELFBAR wegwerpvape te6000 aardbeicombo's J20PJ397 aardbei

  • Model: J20PJ397
  • 358 aantal op voorraad


Prijs niet zichtbaar

Kleur

aardbei


inleiding:

aardbei:
geniet van de verfrissende mix van bevroren aardbei en arctische menthol. de inademing verwelkomt zoete, rijpe aardbeien met een rijke jam, die doet denken aan aardbeientaartjes. Terwijl de aardbeiensmaak sierlijk vervaagt, neemt een golf van ijzige menthol het over bij het uitademen, waardoor het gehemelte nieuw leven wordt ingeblazen. de balans tussen de heerlijke aardbei en de frisse kou is een perfect smakenspel.


aardbeienijs:
deze goed uitgebalanceerde zoetheid vermijdt de valkuilen van overdreven zoete snoeparoma's , terwijl de ijzige uitademing de vermoeidheid van de vaper door de rijkdom voorkomt. het is een bevroren droom die uitkomt voor aardbeienliefhebbers.
aardbeienijs: deze heerlijke en zoete traktatie is een absolute must voor zoetekauwen. bij elk trekje wordt u ondergedompeld in de heerlijke smaak en het aroma van dit klassieke dessert. het is de perfecte aanvulling op je verzameling wegwerpvapes met fruitige smaak, vooral als je dat bentonderweg en verlang naar de smaak van je Flavorite-ijs. geniet van de zoete essentie van de zomer met aardbeienijs.


Aardbeienbanaan:
Dit is misschien wel de zoetste in het assortiment. de aardbei heeft een sappige essentie, harmonieus gecombineerd met tonen van rijpe banaan.
deze smaak is een goed afgeronde verrukking, waarbij de perfecte balans wordt bereikt tussen de zoetheid van aardbeien en de romigheid van bananen. deze heerlijke combinatie zorgt voor een harmonieuze en bevredigende vape-ervaring.
aardbeien zorgen voor een zachte en sappige textuur, terwijl bananen een zijdezacht en vol mondgevoel introduceren, wat een zachte kwaliteit aan deze smaak toevoegt. het is een heerlijke combinatie die zowel sappig als soepel is, met zoete en rijke kenmerken, en je smaakpapillen een heerlijke en toegeeflijke smaakervaring biedt.

  • trekjes: 6.000
  • batterij: 550mAh (oplaadbaar via micro usb)
  • e-vloeistof: 14ml


pakket bevat:
1 * elfbar te6000 wegwerpvapeCopyright © 2024 Elfbarbestellenbelgie.