Home| wegwerp dampen| Elf Bar Belgium - ELFBAR funky lands wegwerpvape vi10000 trekjes J20PJ464 perzik colada

Elf Bar Belgium - ELFBAR funky lands wegwerpvape vi10000 trekjes J20PJ464 perzik colada

  • Model: J20PJ464
  • 356 aantal op voorraad


Prijs niet zichtbaar

Kleur

perzik colada


- vooraf gevuld met 18 ml e-vloeistof

- 600 mAh oplaadcapaciteit van de batterij

- 10.000 trekjes

p>- mesh-coiltechnologie

bereid je voor om weggeblazen te worden door de funky landen vi10000, een buitengewone wegwerpdamp die tot leven is gebracht door de ingenieuze geesten van Elf Bar! Dit apparaat domineert het damplandschap met maar liefst 10.000 trekjes en is een krachtpatser van veelzijdigheid en functionaliteit die een ongeëvenaarde dampervaring belooft.

geavanceerde quad-tech mesh-spoel: In de kern beschikt de vi10000 over een geavanceerde quad-tech mesh-spoel die consistente en robuuste smaken garandeert, waardoor elke trek net zo fantastisch is als de eerste.

intelligent beeldscherm: Blijf altijd op de hoogte met het slimme display dat Geeft nauwkeurig de batterijduur en e-liquidpercentages weer, zodat u de controle behoudt en ervoor zorgt dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

lekvrij ontwerp: zeg vaarwel tegen rommelige lekken! De vi10000 is met precisie ontworpen en is vrijwel lekvrij, waardoor u gemoedsrust en een probleemloze dampreis krijgt.

ergonomisch meesterschap: een waar genot om vast te houden! het ergonomische ontwerp ligt natuurlijk comfortabel in de hand, en het centraal geplaatste mondstuk verbetert de bruikbaarheid, waardoor elke vape een plezierige ervaring wordt.

buitengewone e-liquidcapaciteit: geniet van de enorme capaciteit van 21 ml zoute e-liquid die uw vaping-sessies mogelijk maakt, zodat ze niets minder dan spectaculair en enorm bevredigend zijn.

>

gemakkelijk opladen: uitgerust met een robuuste oplaadbare batterij van 650 mAh en een handige usb type-c-poort zorgt de vi10000 ervoor dat uw vape-avonturen ononderbroken zijn en altijd klaar zijn wanneer u dat bent.

smakelijke variëteit: begin op een smaakverkenning! the funky lands vi10000 wordt geleverd in een opwindende reeks van 10 verleidelijke smaken, elk uniek en heerlijk en wachtend om ontdekt te worden.

verken een wereld van buitengewone smaken en ongeëvenaard gemak met de funky landen vi10000!Copyright © 2024 Elfbarbestellenbelgie.